Over ons Ons verhaal

Wij van WHITE MAGIC zijn lange tijd op zoek geweest naar het ideale tandenbleekproduct dat u veilig kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Het bleken van uw tanden kunt u nu simpel en veilig thuis doen, u hoeft geen afspraken te maken en u hoeft niet de deur uit om voor wittere tanden te gaan.

Betrouwbaar
Bij WHITE MAGIC vinden wij het belangrijk dat uw product vooral veilig en aangenaam is en daarom werken wij nauw samen met onze producent.
Het is zeker niet onbelangrijk om te weten dat wij samenwerken met een producent die gecertificeerd is volgens de normen en eisen van de Europese wetgeving.
Al onze producten zijn dan ook CE gecertificeerd, producten met een CE Certificaat moeten voldoen aan de Europese veiligheidseisen.


Veilig & Betaalbaar
Wij van WHITE MAGIC vinden naast de veiligheid van het product ook de prijs heel belangrijk.
Lange tijd was het zo dat tandenbleken veel geld en tijd kostte maar daar brengen wij zeker verandering in. Door onze grote productiecapaciteit kunnen wij een aantrekkelijke en betaalbare prijs aanbieden aan onze klanten.


Abonnement
Wij zijn ook de eerste in de markt die een abonnementsvorm aanbieden aan onze klanten zodat zij nog veel minder hoeven te betalen dan bij soortgelijke aanbieders van tandenbleekproducten.

 

Wij van WHITE MAGIC streven ernaar om u die prachtige witte glimlach te bezorgen.